pure sense, puresense, schoonheidsverzorging, verzorging gelaatverzorging, gelaatsverzorging, lichaamsmassage, massage, pedicure, manicure, schoonheidsproducten, facemapping, age smart, hot stone, sint-niklaas, mercatorstraat, waasland, schoonheid, schoonheidsinstituut, dermalogica, ahava, OPI, skinbar


Behandelingen
Producten
Foto's
Contact
FAQ
Contact
Nieuwsbrief
huisregels

Waarom huidverzorging?

Onze huid is ons visitekaartje en we voelen ons absoluut beter met een frisse, stevige en vooral gezonde huid.
Met een goede dagelijkse verzorging en een professionele behandeling op regelmatige basis, bewijs je je huid een grote dienst. Een mooie, gezonde huid is voor een stuk erfelijk bepaald maar door een consequente verzorging met kwalitatieve producten kun je zelf heel wat bijsturen en ondertussen ook het verouderingsproces vertragen.

Waarom een professionele behandeling bij Pure Sense?

De dagelijkse thuisverzorging van je huid kan je vergelijken met de dagelijkse/wekelijkse poetsbeurt van je huis. Een professionele behandeling fungeert als ‘grote schoonmaak’. Tijdens een professionele behandeling gebruik ik hogere concentraties en werk ik dieper en intensiever in op je huid. Op die manier werken je thuisproducten beter in.

Hoe vaak is een professionele behandeling nodig?

Afhankelijk van je huidtype en huidconditie, adviseer ik een gelaatsverzorging om de 4 tot 8 weken. Plan minimaal één professionele verzorging per seizoen, om de 3 maanden dus.

Wat doe ik na een professionele behandeling?

Na een sterke peelingbehandeling kan je huid de eerste dagen trekkerig en droger aanvoelen. Dit komt omdat het teveel aan dode huidcellen tijdens de behandeling verwijderd is. Extra hydrateren en voeden verhelpen dit.
Het verwijderen van dode huidcellen maakt onze huid vlak na de behandeling ook gevoeliger voor zon- en daglicht. Daarom is het van belang om steeds zonnebescherming te gebruiken en op te letten met zonnebank.

Hoe verzorg ik mijn huid thuis?

Vaak rijzen nog twijfels over een goede en haalbare dagelijkse verzorgingsroutine. Aarzel niet om je vragen te stellen tijdens of na de behandeling. Ik bekijk graag samen met jou wat we kunnen doen om je huid te stimuleren en te laten stralen.

De belangrijkste tips om je huid gezond te houden wil ik je hier graag al meegeven: reinig ’s morgen en ‘s avonds je huid grondig, smeer veel antioxidanten en vitamines, verwijder regelmatig dode huidcellen met een peeling of scrub en bescherm je elke dag tegen UV met een SPF.


Wat zijn de openingsuren van Pure Sense?

Pure Sense werkt niet met vaste openingsuren. Om elke klant de nodige rust en tijd te gunnen werk ik enkel op afspraak en met gesloten deuren. Als je graag wil langskomen om een geschenkbon af te halen of producten aan te kopen, bel, mail of sms me even. Dan maak ik de nodige tijd voor je vrij.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Voor een afspraak of aanschaf van producten volstaan een eenvoudig sms’je, telefoontje (0477 89 73 67) of mailtje (info@puresense.be).
Elke klant krijgt alle aandacht, daarom neem ik geen telefoons op tijdens een behandeling. Maar spreek zeker iets in op mijn antwoordapparaat, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Pure Sense staat voor huidverzorging en huidverbetering in een geïntegreerd en individuele aanpak, waarbij alle zintuigen (‘senses’) geprikkeld worden. De doelstelling is om voor de klant een relaxerende totaalervaring te realiseren en zo zijn/haar natuurlijke schoonheid naar boven te brengen.