Goed om weten

GOED OM WETEN

Betaalmogelijkheden

Betalen bij Pure Sense kan cash of via de Payconiq/Bancontact-app.


Openingsuren

Pure Sense werkt niet met vaste openingsuren. Om elke klant de nodige rust en tijd te gunnen werk ik enkel op afspraak en met gesloten deuren. Als je graag wil langskomen om een geschenkbon af te halen of producten aan te kopen, bel, mail of sms me even. Dan maak ik de nodige tijd voor je vrij.Afspraak maken

Om een afspraak te maken volstaat een eenvoudig sms’je, telefoontje (0477 89 73 67) of mailtje (barbara@puresense.be).

Elke klant krijgt alle aandacht, daarom neem ik geen telefoons op tijdens een behandeling. Maar spreek zeker iets in op mijn antwoordapparaat, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.


Aankopen producten of geschenkbon

Als je graag wil langskomen om een geschenkbon af te halen of producten aan te kopen, bel, mail of sms me even. Dan maak ik de nodige tijd voor je vrij. Geschenkbonnen kunnen desgewenst ook opgestuurd worden met de post.


Geldigheid geschenkbon

Geschenkbonnen blijven één jaar geldig en kunnen ingeruild worden voor zowel behandelingen als producten.


Annulatievoorwaarden

Afspraak vergeten of te laat afgebeld? Ik heb de nodige tijd voor jou gereserveerd en andere klanten teleurgesteld. Daarom ben ik genoodzaakt om voor afspraken die vergeten worden of die minder dan 24 uur op voorhand geannuleerd worden, de helft van de behandelkost in rekening te brengen. Wens je deze niet te betalen, dan komt er ook geen nieuwe afspraak meer. Bedankt voor je begrip!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren