Producten

PRODUCTEN

DERMALOGICA

No-nonsense, innovatief & doeltreffend ... voor een gezonde huid!

Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op de gezondheid van de huid en daarvoor permanent innovatieve en doeltreffende producten ontwikkelt.

Daarbij worden nooit gangbare ingrediënten gebruikt zoals lanoline,

gedenatureerde alcohol, chemische geur- en kleurstoffen en minerale oliën die een film op de huid achterlaten en op die manier de huid afsluiten en de poriën verstoppen.


Dermalogica test niet op dieren en de verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en recycleerbaar.www.dermalogica.be

HYDROPEPTIDE

Hooggedoseerde peptides, krachtige anti-aging!

HydroPeptide is marktleider in hoog gedoseerde peptideformules en anti-aging huidverzorging.

 

Het succes van HydroPeptide zit hem de doeltreffende combinatie van maar liefst 60 verschillende peptiden met verschillende anti-oxidanten en huidverbeterende ingrediënten zoals stamcellen en hyaluronzuur.

HydroPeptide producten combineren de meest innovatieve ingrediënten met natuurlijke, helende botanische extracten. En dat resulteert in een jongere en gezondere huid, ongeacht je huidtype of huidconditie.

Alle producten zijn vrij van minerale olieën, parabenen en ftalaten en ze zijn niet getest op dieren.


www.hydropeptide.be


LIKAMI

Biologisch, botanisch ... en van Belgische bodem!

Likami is een biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk van Belgische bodem. Likami is rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten en vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma's, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA. De producten zijn niet op dieren getest.

De zuivere, botanische formules zijn geschikt voor alle huidtypes en in het bijzonder voor de gevoelige huid.


Likami draagt bovendien zorg voor het milieu, want de producten worden verpakt in 100% recycleerbare violetglazen flessen en potten.www.likami.comOPI

Prachtige kleuren, perfecte dekking, lange houdbaarheid!

De kwalitatieve verzorgingsproducten van OPI maken van een gewone manicure of pedicure een ‘buiten’gewone ervaring. Ook de nagellak voldoet aan de hoogste eisen. Met het Pro Wide penseel kan je de nagellak makkelijker en streepvrij aanbrengen. De lak blijft lang zitten en heeft een perfecte dekking. Ook het aanbod van meer dan 200 kleuren, met inspirerende namen als Lincoln Park after Dark, Mrs. O’Leary’s BBQ, Red My Fortune Cookie, is indrukwekkend!

Nagellak van OPI bevat geen DBP, tolueen en formaldehyde.
OPI test ook niet op dieren.

www.opi-belgium.beunsplash